Welkom bij ons, in a room in Paris! In de afgelopen jaren hebben we honderden gasten over de vloer gehad. Ze waren in Parijs voor hun plezier of voor zaken. We hebben veel geleerd, geleerd hoe we het onze gasten nog beter naar de zin kunnen maken! We hebben geleerd om naar onze gasten te luisteren en we hebben uren met ze aan de ontbijttafel zitten, kletsen over van alles en nog wat, soms erg komisch, soms heel triviaal, of juist heel diep. We hebben geleerd hoe belangrijk het is om gasten weg wijs te maken, bv met de keuze van een restaurant, of de juiste toeristische tips of het gebruik van het openbaar vervoer. We hebben geleerd dat gasten het fijn vinden dat ze welkom zijn in ons huis.

Onze gasten komen van over de hele wereld. We reizen dus iedere dag van Zuid Afrika naar Noorwegen en van Japan naar Argentinië. We hebben geweldige en oprechte vrienden overal ter wereld gemaakt. Al deze kennis stelt ons in staat om een nog betere service te verlenen aan onze gasten.

We bieden onze gasten prachtige kamers in het centrum van Parijs, mooi ingericht naar onze smaak, beïnvloed door onze vele buitenlandse reizen. We vinden het heerlijk om gasten in ons huis te ontvangen en we bieden onze beste zorg gedurende het verblijf. We hopen u spoedig te mogen ontvangen.

Thierry and Peet


a href=